Legendaarinen Lauttasaaren Liikkari ja Lauttasaaren Lady vahvistunein voimin kohti syksyä

06.09.2018 08:228 kuukautta sitten

Tänä vuonna kolmekymmentä vuotta täyttävä legendaarinen Lauttasaaren Liikuntakeskus sekä Lauttasaaren Lady saivat uuden omistuspohjan, kun VMO Group Oy Ab tuli yritysten omistaja. VMO Groupin taustalla ovat mm liikuntapalvelualan yrityksestä Erimoverista tuttu yrittäjäkolmikko Sonja Laurén, Lari Raitavuo ja Joakim Berndtsson sekä taloushallinnon ammattilainen Markus Lehtimäki. Keijo Mikkonen jatkaa ansiokkaan uransa liikuntakeskusmaailmassa VMO Groupin osakkaana.

– Olemme etsineet sopivan sielunelämän omaavaa kohdetta strategisista syistä jo jonkin aikaa. Liikunta- ja hyvinvointipalveluyritystemme palvelukokonaisuuksien jatkuvan kehityksen pyhätöiksi löytyivät helmet Liikkari ja Lady. Tiedän, että tämä kuulostaa yritysjargonilta, mutta olen ihan liekeissä tästä kombinaatiosta, lausuu Erimover Oy Ab:n hallituksen puheenjohtaja Joakim Berndtsson.

– Tässä on elämäntyöni. Ovellani on käynyt jos jokunen ostaja, mutta tämän jengin kanssa tuntuu oikealta – ne ymmärtävät mistä on kyse ja heillä on oikeanlaisia ajatuksia miten liikuntakeskusmaailmaa tulee viedä eteenpäin. Jotenkin symbolista, että Liikkari täyttää 30 v tänä vuonna. Pääsen nyt keskittymään yhä enemmän asiakkaisiin, ihmisiin – se on mistä sydämeni sykkii. En meinaa koskaan lakata olemasta Liikkarin ja Ladyn asiakkaiden asialla. Ja Asahin, hymähtää Keijo ”Keppana” Mikkonen

– Erimoverin, ja meidän muiden liikuntapalveluyritystemme, kannalta tämä on loistava tukikohta. Liikkarista ja Ladystä tulee koulutuskeskus, uusien palvelukonseptien kehityskeskus, sekä näyteikkunamme asiakkaillemme niin Suomessa kuin ulkomailla. Haluan painottaa, että meistä ei tule liikuntakeskusketjua emmekä lähde kilpailemaan asiakkaidemme kanssa. Tahtotilamme on olla liikunta- ja hyvinvointipalveluissa Suomen ylivoimaisesti paras ja oppia tästä matkasta. Haluan myös painottaa, että molempien salien perusajatusta ja tunnelmaa tullaan säilyttämään – haluamme tarjota niin uskollisille kanta-asiakkaille kuin uusille tuttavuuksille ainutlaatuisen Liikkari & Lady -yhteisön kokemuksen, toteaa energisenä Erimoverin toimitusjohtaja Sonja Laurén.