Lihastohtori II -kirja erottaa olennaisen epäolennaisesta

26.10.2018 09:138 kuukautta sitten

Juha Hulmin uusi kirja Lihastohtori II: Hautaa humpuuki – tutkitulla tiedolla tavoitteisiin puhuu tutkitun tiedon puolesta.

Lihastohtori Juha Hulmin ensimmäinen kirja ilmestyi kolme vuotta sitten. Tuore Lihastohtori-kirja auttaa erottamaan humpuukin näyttöön perustuvasta tiedosta treenissä, ravinnossa ja terveydessä. Helppolukuinen ja viihdyttävä kirja kertoo myös mihin tutkittu tieto perustuu. Kirjassa on laajat tutkittuun tietoon perustuvat suositukset elämänmuutokseen ja sporttiseen kuntoon.

- Moni tavoittelee parempaa hyvinvointia ja sporttista kuntoa. Elämme kuitenkin maailmassa, joka tulvii vaihtoehtoisia faktoja ja valeuutisia. Epäolennaisen erottaminen olennaisesta on vaikeaa, minkä vuoksi moni sortuu epäolennaisilla asioilla kikkailuun ja pahimmillaan jopa haitalliseen humpuukiin. Tutkitulle tiedolle onkin yhteiskunnassa suurempi tarve kuin koskaan, Juha Hulmi toteaa.


Kirja koostuu neljästä kokonaisuudesta:
• Kriittinen ajattelu ja tutkitun tiedon merkityksen ymmärtäminen.
• Harjoitteluun, ravintoon, terveyteen ja fysiologiaan liittyviä humpuuki-ilmiöitä.
• Tutkittuun tietoon perustuva harjoittelu, ravinto ja elintavat.
• Suositukset harjoitteluun, ravintoon ja elintapoihin: hyvinvointi, terveys, lihasten ja voiman kasvu sekä rasvanlähtö


Tieteen popularisoinnista palkittu, aktiivisesti mediassa viime vuosina esiintynyt Juha Hulmi on lihaksia ja fysiologiaa päätyönään tutkiva akatemiatutkija ja liikuntafysiologian dosentti. Edellistä Lihastohtori-kirjaa on myyty 21 000 kappaletta. Lihastohtori-blogissa on kuukausittain parhaimmillaan noin 100 000 eri kävijää ja Lihastohtorin Facebook-sivuilla on lähes 40 000 tykkääjää.

 

www.fitrakauppa.fi