Vorselman Amer Sportsille

01.11.2018 08:307 kuukautta sitten

Marraskuun 1. päivänä Jan Vorselman aloittaa Amer Sportsin Precor Suomen tiimin Account Managerina. Vajaa kolme vuotta sitten Pre Sportsia perustamassa ollut Vorselman palaa Precorin pariin reilun vuoden jälkeen.

 

- Jan, lämpimästi tervetuloa Precor Suomen tiimiimme, tervehtii Precor Suomen Business Manager Harri Laakso.

 

Ketjut fokuksessa

 

Jan Vorselmanin vastuualueena tulee olemaan kuntokeskusketjujen palveleminen.

 

– Kuntosalialalla ketjujen määrä markkinassa kasvaa ja Precor vastaa tähän haasteeseen rekrytoimalla Jan Vorselmanin Account Manager - tittelillä 1.11.2018 alkaen, lisää Laakso.

 

– Kuntokeskusmarkkina on käynyt läpi suuren muutoksen tämän vuosituhannen aikana ja saavuttanut aikuisiän. Tänä vuonna ensimmäisen kerran alan historiassa ketjumuotoisia uusia kuntokeskuksia avautuu enemmän kuin yksityisomisteisia. Tähän muutokseen haluan olla tuomassa lisäarvoa, kertoo Jan Vorselman.

 

Vorselman lisää, että ketjujen tapa toimia poikkeaa yksittäisen toimijan käytännöistä. Tähän on kuntosalilaitetoimittajan vastattava.

 

– Haluamme olla aktiivisesti tuottamassa asiakkaillemme muutakin palvelua kuin olla vain tavarantoimittaja, sanoo Vorselman.

 

Vorselmanin kokemus konsultoinnista tulee olemaan merkittävä tekijä Amer Sportsin tähdätessä Suomen markkinajohtajaksi.

 

 – Uskon, että konsultatiivinen myynti laitekaupassa korostuu jatkossa entisestään ja markkinassa Amer Sports ja Precor haluaa erottautua tuomalla tähän tarpeeseen lisäarvoa alan yrittäjille ja yrityksille Janin kokemuksen myötä, kertoo Harri Laakso.

 

Vahva tiimi

 

Amer Sportsin Precor Suomen tiimin muodostavat myyntiin panostavat Harri Laakso, Eetu Koponen ja Jan Vorselman sekä after sales –palvelua tuottavat Morris Fleege ja Juuso Muhonen.

 

Laakso näkee tärkeänä asiana asiakkuuksien kokonaisvaltaisen huomioimisen, johon liittyy oleellisesti laadukkaat Precor- laitteet, alan konsultaatio ja kumppanuus, huollon toimivuus ja markkinoiden edullisin leasingrahoitusvaihtoehto.