Liikunnasta liiketoimintaa on suurempi kuin koskaan!

23.05.2017 13:452 vuotta sitten

 

Liikunnasta liiketoimintaa on suurempi kuin koskaan! 


Tule mukaan ja valitse uudistuneesta luentokonseptista sinulle sopiva: Ryhmäliikunta & Valmennus tai Myynti & Markkinointi.

Seminaari liikunta-alan osaajille

Liikunnasta liiketoimintaa -seminaari on liikunta-alan vuosittainen ykköstapahtuma, joka kokoaa yhteen noin 200 liikunta-alan ammattilaista. Tänä vuonna seminaari järjestetään jo seitsemättä kertaa Päivä Tukholmassa -risteilynä 13.–15.9.2017, Silja Serenadella.

Vuoden 2017 Liikunnasta liiketoimintaa -seminaarin teemana on Digitaalisuus, johon pureudutaan monipuolisen seminaariohjelman kautta. Seminaarissa käsittelemme myös EU:n uutta tietosuoja-asetusta, joka astuu voimaan keväällä 2018 tuoden mukanaan monia haasteita. Mitä uusi EU:n tietosuoja-asetus tarkoittaa, ja millaisia käytännön vaikutuksia asetuksella on liiketoimintaasi?

Puhujina mm. Bryan O´Rourke, Kalle Palander ja Jalmari Eklund.

Kaksipäiväinen seminaari antaa osallistujille monipuolisia työkaluja ja ideoita liiketoiminnan tehostamiseen sekä motivaatiota ja tuoreita ideoita päivittäiseen tekemiseen. Nähtävää ja kuultavaa riittää, olit sitten yrittäjä, personal trainer tai ryhmäliikuntavastaava.

13.9.2017 klo 11.00 – 15.9.2017 klo 10.00

Silja Serenade, Conference (6. kansi)

http://www.liikunnastaliiketoimintaa.fi/Registration.asp