Trainer4You lanseeraa uudet liikunta-alan jatko- ja täydennyskoulutukset

22.05.2017 12:212 vuotta sitten

Johtava personal trainer -kouluttaja Trainer4You laajentaa liikunta-, terveys- ja hyvinvointialojen jatkokoulutuksiin. Nyt lanseerattavat uudet jatkokoulutukset tarjoavat erityisesti kuntokeskusyrittäjille ja -työntekijöille useita mahdollisuuksia erikoistua ja erottua sekä täydentää osaamistaan. Uusimmat jatkokoulutuksemme ovat Voimavalmentaja- ja Psyykkinen valmentaja -koulutukset. Trainer4Youn jatkokoulutusten tarjoamaan kuuluvat myös Ravintovalmentaja ja Terveysvalmentaja -koulutukset.

Voimavalmentaja -koulutus

Haluatko valmentaa ihmisiä kohti huippusuorituskykyä? Trainer4You Voimavalmentaja -koulutus on nimensä mukaisesti voima- ja fysiikkavalmennuksen syventävä koulutusohjelma, jonka pääpaino on kehittävän voimaharjoittelun perusteissa ja syventävissä opinnoissa, harjoitusliikkeiden tekniikan sekä liikevariaatioiden ja -kehittelyiden opettelussa, harjoittelun ohjelmoinnissa, erikoistekniikoissa sekä eri voimaominaisuuksien optimoinnissa. Pääkouluttajana on LitM Tuomas Rytkönen, joka on myös monikertainen leuanvedon suomenmestari. 

Tutustu tarkemmin Voimavalmentaja -koulutukseen www.trainer4you.fi/koulutukset/voimavalmentaja

Psyykkinen valmentaja -koulutus

Haluatko aidosti tukea painonpudottajia muutosprosessin äärellä? Haluatko auttaa urheilijoita todella ylittämään itsensä? Psyykkinen valmentaja antaa käytännönläheiset valmiudet toimia tämän muutosprosessin ohjaajana. Koulutus pohjautuu tieteellisen tutkimusnäyttöön ja niin kutsuttuun arvo- ja hyväksyntäpohjaiseen lähestymistapaan (HOT). Koulutuksen on kehittänyt PsT, terveyspsykologian erikoispsykologi, LitM, sertifioitu liikunta- ja urheilupsykologi Anu Kangasniemi. 

Tutustu tarkemmin Psyykkinen valmentaja -koulutukseen: www.trainer4you.fi/koulutukset/psyykkinen-valmentaja

Terveysvalmentaja -koulutus

Haluatko tarttua vakavaan haasteeseen? Työikäisistä suomalaisista yli 2 miljoonaa on liikapainoista (BMI yli 25 kg/m2). Ongelma ei tietenkään ole itse lihavuus, vaan sen mukanaan tuomat liitännäissairaudet, kuten tyypin 2 diabetes ja sydän- ja verisuonisairaudet. Terveysvalmentaja -koulutus antaa ajantasaisen ja näyttöön perustuvan ymmärryksen siitä, miten eri elintapasairauksiin voidaan positiivisesti vaikuttaa liikunnan ja ravitsemuksen keinoin vaikuttavasti ja turvallisesti. Saat riittävät perustiedot ja –taidot eri elintapaneuvonnan perusteista sekä eri elintapasairauksien diagnooseihin pohjautuvasta liikunta- ja ravitsemusneuvonnasta.

Tutustu tarkemmin Terveysvalmentaja -koulutukseen: www.trainer4you.fi/koulutukset/terveysvalmentaja

Ravintovalmentaja -koulutus

Haluatko tuoda selkeyttä ihmisten ravitsemuskäsityksiin ja tehdä tuloksekasta ja motivoivaa ravintovalmennusta? Ravintovalmentaja -koulutus keskittyy erityisesti käytännön ravintovalmennusosaamiseen ja ravinto-ohjauksen tuloksekkaimpiin työkaluihin. Tärkeimmät oppiaiheet pyörivät ravintofysiologian, ravitsemuspsykologian ja liikkujan ravitsemuksen ympärillä. Koulutuksen jälkeen osaat tehdä vaikuttavaa ravinto-ohjausta erityyppisille asiakkaillesi ja erilaisia tavoitteita palvelemaan ja ymmärrät myös ravitsemuspsykologian pääteemat.

Tutustu tarkemmin Ravintovalmentaja -koulutukseen: www.trainer4you.fi/koulutukset/ravintovalmentaja

Ilmoittaudu mukaan nyt ja hyödynnä jopa 310€ etusi. Voimavalmentaja, Psyykkinen valmentaja tai Terveysvalmentaja -koulutuksen hinta on lanseerauksen kunniaksi sinulle 1390 € (ovh 1590€). Ravintovalmentaja -koulutuksen saat hintaan 1880 € (Ovh 2190 €).  Etusi on voimassa, kun ilmoittaudut mukaan ennen juhannusta 2017!

www.trainer4you.fi/jatkokoulutukset