5 vinkkiä toimivaan sisäpyöräilyyn

Uutiskuva

BodyBiken julkaisemassa Ride High –lehden numerossa 7 SOTAn Andreas Knölle nosti esiin viisi tekijää, joilla sisäpyöräily nousee uusiin sfääreihin.


1. Tuota kokemuksia, ei tunteja. Asiakaskokemuksesta puhutaan kaikille tutuille. Kuitenkin vielä monet kuntokeskukset eivät tuota todellista kokemaa, josta asiakkaat haluaisivat kertoa kavereilleen. On monia tapoja todellinen asiakaskokemus, sisältyy siihen kolme erityisen tärkeää; 1)luo tarina liikuntahetkeen, älä myy tuotetta; 2)sitouta toimintaan ohjaajat, jotka luonnostaan rakastavat opettamista; ja 3)pyri yllättämään tunnille osallistujat kerta toisensa jälkeen.

2. Keskity sisäpyöräilyn ryhmätunteihin. Vaikka kohdassa 1 sanottiin, että kyse ei saa olla tuotteen myynnistä, on erittäin tärkeää, että tuote toimii tuottaen tuloksia jakaessaan arvokasta kokemaa. Tässä merkityksellinen seikka on käyttää erinomaisia välineitä - tällä ei tarkoiteta vain laadukkaita välineitä vaan niiden on myös tunnuttava laadukkailta. Asiakkaiden aistimukset ovat tärkeitä. Minimoi häiriötekijät niin polkijat ovat mukana hetkessä ja täysin keskittyneitä omaan harjoitukseensa. Käytä isoja näyttöjä esittelemään tuloksia syketasoista alkaen. Pyri luomaan osallistujien kesken kilpailutilanteita, jolloin he varmasti pyrkivät saavuttamaan omat rajansa – ja joskus ylittävät ne.

 3. Varmista sisäpyöräilytilan vaikuttavuus. Jos sisäpyöräsali näyttää siltä, kuin joku olisi laittanut pyörät squashkentälle, se aina tuntuu siltä että joku on laittanut pyörät squashkentälle. Ota kaikki irti studion tilasta. Esimerkiksi maksimoi tilan arkkitehtuuriset ominaisuudet luodessasi ainutlaatuista tilaa konseptillesi. Jos mahdollista, ota kaikki irti myös studion ulkopuolisesta maailmasta. Jos luonto tai maisema muuten on loistava, niin iso ikkuna tuo ulkopuolisen maiseman käyttöön sisäpyöräilytilassa.  Varmista, että kaikki elementit ovat käytettävissäsi, jos suuren ikkunan antama lisäarvo ei sovi kaikille tunneille, asenna tarvittaessa käyttöön otettavat peittävät verhot.

4. Muuta sisäpyörästudion ilmettä tarpeeksi usein. Kun mahdollista, anna ohjaajille mahdollisuus jopa tunnin aikana käyttää studion muutettavuutta hyväkseen. Pyri luomaan olosuhteet, jolloin polkijat saadaan sitoutumaan. Käytä valojärjestelmää, mikä tukee treenin tuottamista eri tavoin treenin eri kohdissa. Käytä valojärjestelmää tukemaan kertomaasi tarinaa tunnin takana.

5. Käytä erittäin tasokasta audiojärjestelmää. Erinomainen äänijärjestelmä on tärkeä osa jokaista ryhmäliikuntatuntia. Käytä audiojärjestelmää, mikä tuottaa täydellisen äänen riippumatta missä päin salia, millä tahansa pyörällä asiakas on. Poista äänentoiston potentiaaliset ongelmatilanteet. 

 

www.ridehighmagazine.com