Assautille soutulaite

Uutiskuva

Assault Fitnessin AirBike ja AirRunner ovat monelle toiminnallista harjoittelua tarjoaville kuntokeskuksille tuttuja laitteita kestävyysominaisuuksien kehittämiseen.

– Assaultit ovat olleet reilun vuoden Precorin myynnissä ja olemme huomanneet niillä olevan oma selkeä käyttäjäkuntansa toiminnallisten salien joukossa, sanoo Amer Sportsin Precor Suomi –yksikön Business Manager Harri Laakso.

Tämän kevään uutuus on uusi Assault-tuote, AirRower-sisäsoutulaite on AirBiken ja AirRunnerin sisarlaite. AirRower on hieman perinteisiä soutulaitteita lyhyempi.

-AirRower pysyy erittäin hyvin paikallaan kovemmassakin tahdissa ja tuntuma on erittäin hyvä ja tasainen, sanoo Harri Laakso.

Oma erikoisuutensa AirRower-laitteessa on yhden käden soudun mahdollistuminen. Yhden käden soutu on mukava lisä treeniin ja penkin lukitus paikalleen toimi tässä loistavasti apuna. Alataljan omainen liikerata on erittäin hyvä!

– Assault AirRower kuuluu ehdottomasti mukaan toiminnalliseen treeniin. Vastuksen säätöä tai muita kikkailuita ei ole, treenaaja määrittää itse tehonsa ja tahtinsa. Helppoa ja yksinkertaista, kuten HIIT- treenien ja toiminnallisen tekemisen kuuluukin olla.

Laitetta on mahdollisuus säilyttää laite pystyssä tilatehokkaasti.


precor.com/fi