Erimover ja Qicraft aloittavat yhteistyön

Suomen suurin riippumaton hyvinvointi- ja liikuntapalveluita tarjoava yritys Erimover ja Technogym-kuntoilulaitteiden ja -ratkaisujen maahantuoja Qicraft aloittavat yhteistyön Suomessa.

Yhteistyön tavoitteena on mahdollistaa kuntokeskuksille, hotelleille ja yrityksille kokonaisvaltainen palveluratkaisu liittyen elämyksellisten liikuntapalveluiden tuottamiseen.

Yhteistyön myötä Erimover alkaa 1.1.2020 alkaen kouluttamaan Technogym-laitteita ja -ratkaisuja Qicraftilta hankkivia asiakkaita, jotta loppukäyttäjälle voidaan tarjota mahdollisimman korkealuokkainen ja elämyksellinen harjoituskokemus. Asiakkaille yhteistyö ratkaisuja ja koulutusta tarjoavien toimijoiden välillä tuo uudenlaista arvoa ja osaamista kokemukselliseen ja motivoivaan harjoitteluun. Yhteistyö Erimoverin kanssa täydentää Qicraftin pohjoismaista visiota olla alan edelläkävijä ja tarjota asiakkaille maailmanluokan ratkaisujen ohella myös koulutusta.

-Me Qicraftilla pyrimme jatkuvasti luomaan motivoivia liikuntakokemuksia ratkaisujemme kautta. Kun tähän yhdistetään Erimoverin osaaminen koulutustoiminnassa, pystymme lisäämään arvoa, jonka tuotamme asiakkaillemme ja loppukäyttäjille. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja, joilla asiakkaamme voivat parantaa omille asiakkailleen tarjoamaa harjoittelukokemusta. Tämä yhteistyö on merkittävä askel tavoitettamme kohti, kertoo Qicraftin konsernijohtaja Farhad Jabbari.

-Erimoverin ja Qicraftin kulttuuri, arvot ja missio ovat hyvin samansuuntaiset, mikä antaa hyvän pohjan yhteistyölle, jonka tarkoituksena on tuoda etuja molempien asiakkaille. Tämä on samalla merkittävä tunnustus osaavalle ja dynaamiselle joukollemme. Nöyränä otamme vastuun asiakkaiden kouluttamisesta Technogymin tuotteisiin ja ratkaisuhin, kertoo Erimoverin konsernijohtaja Joakim Berndtsson innoissaan.

Erimover on yksityinen yhtiö ja Suomen suurin riippumaton liikunta- ja hyvinvointipalveluja kehittävä ja tuottava yhtiö. Erimover-konserni työllistää n. 500 ammattilaista valtakunnallisesti emoyhtiön Erimoverin ja konserniyhtiöiden Trainer4YouFitraHELT GlobalFuncy Family sekä Fitraan kuuluvan KF -lehdet kautta.

Qicraft on italialaisen Technogym-tuotemerkin yksinoikeutettu jälleenmyyjä ja maahantuoja sekä Pohjoismaiden johtava kuntosaliratkaisujen ja niihin liittyvien palveluiden tuottaja. Qicraftin missio, ”Activating people”, ohjaa kaikkea Qicraftin tekemistä. Tavoitteena on auttaa asiakkaita investoimaan kannattavaan liiketoimintaan ja tuottamaan parhaat tulokset liikunta- ja hyvinvointipalveluissa. Nimi Qicraft heijastaa markkinoita, joilla se toimii ja omia tavoitteitaan: Qi tarkoittaa energiaa ja liikettä, Craft tarkoittaa laatua ja osaamista.