IHRSA European Congress Dublinissa

Uutiskuva

Kansainvälisen kuntokeskusjärjestö IHRSAn eurooppalainen koulutus- ja verkostoitumistapama järjestetään tänä vuonna Irlannin Dublinissa lokakuun 14.-17. päivinä. Kaikkiaan tapahtuma järjestetään 19, kerran. Edellisen kerran kokoonnuttiin Dublinissa 10 vuotta sitten vahvasti talouslaman kourissa.

Nelipäiväinen tapahtuma sisältää esityksiä niin alan toimijoilta kuin alan ulkopuolisilta asiantuntijoilta, joissa tietotaitoa mm. uusista trendeistä ja niiden osasta kuntokeskusmaailmassa. Tärkeitä tilaisuuksia ovat erilaiset verkostoitumistilaisuudet, ryhmäkeskustelut, lounastapaamiset, sponsoreiden tapaamiset ja monet muuut tilaisuudet tavata kollegoita eri puolilta Eurooppaa.

Kohokohtia:

-yksi parhaista toimialan verkostoitukmistilaisuuksista Euroopassa yli 500 alan ammattilaisen osallistuessa tapahtumaan

-kuntokeskusten toimintojen parantamiseen ja oman liiketoiminann kasvattamiseen suunnitellut seminaarit

-mahdollisuus tavata kasvokkain kuntolaitteiden ja palveluiden markkinoijia

-tutustumiskierros Dublinin johtaviin kuntokeskuksiin

Kolme pääpuhujaa

Hyvää antia ovat alan ulkopuolelta tulevat seminaarin pääpuhujat.

Tapahtuman alkuun maanantai-iltapäivään on sijoitettu Caspar Craven, joka tulee puhumaan tiimidynamiikasta muuttuvassa maailmassa. Katso video https://www.youtube.com/watch?v=B1w1KIFu3GE.

Toisen päivän puhuja on MICHAËL AGUILA, jonka aihe on The Secret of Elite Sellers (Eliittimyyjien salaisuudet). Videolla hän esiintyy äidinkielellään ranskaksi, mutta pitänee esityksen englanniksi https://www.youtube.com/watch?v=mUHacx6VaSw.

Seminaariosion päättää kolmas pääpuhuja SHIVVY JERVIS, jonka aihe Survive Digital Disruption and Triumph on vahvasti digitaalisuuteen painottuva. Videolla Shivvy esittelee omia näkemyksiään. https://www.youtube.com/watch?v=0t8n6DRe1LE


Kolme poimintaa

Kolmeen päivään mahtuu monta erilaista esitystä, joista jokainen voi valita omat suosikkinsa.

Hyvää perustietoa alasta esittelevät IHRSAn Jay Ablondi ja Florian Cartoux maanantaina otsikolla State of the European Industry. Siinä käydään läpi eurooppalaisen kuntokeskusmarkkinan muutos viime vuoden aikana.


Tiistaina mielenkiintoinen on Dag Leen moderoima CEO Panel.  Viime vuonna paneli oli erittäin hyvä, koska Dag oli tehnyt hyvän pohjatyön etsien järkevän lähestymistavan paneeliin. Odotan sitä mielenkiinnolla. Myös mielenkiintoinen on panelin pohjoismainen osanottaja SATS Elixian uusi toimitusjohtaja Sondre Gravir. Muut osanottajat ovat Anastasia Yusina Venäjältä sekä Ahmar Azam Saudi Arabiasta.

Keskiviikolta nostetaan esiin Alan Leachin digitaaliseen markkinointiin keskittyvä esitys.

 

Ilmoittautuminen

 

Suomalaisten kannattaa ilmoittautua mukaan soitteessa http://ihrsa.org/congress , jossa ilmoittautumiseen pääsee painamalla REGISTER NOW. Antamalla koodin AK19 tarjotaan osallistuminen IHRSAn jäsenille hintaan 495 euroa ja ei-jäsenille 595 euroa.


Lisätietoja löytyy osoitteesta ihrsa.org tai kysymällä Ari Katajisto 040-5020727 / toimitus@kf-lehti.com