Tokyo 2020, olympialaisten ja paralympialaisten järjestäjätoimikunta, on valinnut

Uutiskuva

Tokyo 2020, olympialaisten ja paralympialaisten järjestäjätoimikunta, on valinnut Technogymin Tokion olympialaisten 2020 viralliseksi yhteistyökumppaniksi.   

Technogymistä tulee Tokion olympialaisten virallinen laitetoimittaja yhteensä 67 yhteistyökumppanin joukkoon. Yhteistyökumppaneista 15 on kultatason kumppaneita, 32 virallista kumppania ja 20 virallisia tukijoita (mukaanlukien myös paralympialaisten viralliset tukijat), joilla kaikilla on merkittävä rooli olympialaisten onnistuneessa toteutuksessa.

Tokyo 2020 komitean presidentti, Yoshiro Mori on iloinen valinnasta:
-Olemme iloisia saadessamme Technogymin laitetoimittajaksi. Technogym on jo seitsemänä vuotena toimittanut välineitä harjoitus- ja kilpailupaikoille, joilla urheilijat voivat valmistautua ja saavuttaa parhaan suorituskykynsä. Luomme yhdessä Technogymin kanssa Tokion olympialaisiin ympäristön, jossa urheilijat voivat suoriutua huipputasolla.  

-Olemme erittäin ylpeitä siitä, että olemme Tokion olympialaisten ja paralympialaisten kisojen virallinen tukija. Työskentelemme Technogymillä luodaksemme innovatiivisimpia tuotteita, joilla tuetaan urheilijoita näiden tavoitteiden saavuttamisessa. Tämä valinta on voitto koko Technogym-tiimille, iloitsee Technogymin perustaja Nerio Alessandri.

Myös Technogymin pohjoismaisen maahantuojan Qicraft Groupin CEO Farhad Jabbari on iloinen ja ylpeä, että Technogym on jälleen – jo kahdeksannen kerran – valittu olympialaisten viralliseksi ja eksklusiiviseksi laitetoimittajaksi:

-Tämä on meille merkki siitä, että Technogym alan markkinajohtajana luo innovatiivisimpia ratkaisuja hyvinvointiin ja urheiluun. Jälleen kerran tulee todistettua, että "Champions train with Technogym", eli parhaat harjoittelevat Technogymillä. Se vahvistaa myös Qicraftin missiota "Activating people".